Változások ideje

Posted In: endless

A fanfárok és képregényes hangeffektek lármáját túlharsogva mindenkit szeretettel üdvözlünk a kenhetőbb és olvasóbarátabb endless.hu oldalon, ami reményeink szerint ezentúl gyakrabban frissül, habár ezt nálunk sohasem lehet tudni, mivel munkaidőnkben a Planck-állandó lecsökkentésén dolgozunk, ami nem egyszerű feladat. Jelszavaink mindenesetre: RSS feed! Tagek! Kommentelés!

A kommentezéssel jó nepotistákhoz hűen még csínján bánunk és lehetőséget hagyunk az utólagos moderálásra, bár titokban tudjuk, hogy kizárólag konstruktív beszólások érkeznek majd. Csak szeretünk előre szólni.

A hírlevél megszűnik, az életnagyságú Jakita Wagner babát és XXS-es (teljesen felszerelt) King Kongot kisorsoltuk, mindkettőt (mit tesz isten) brainoiz helyettes főszerkesztő nyerte. Sajnos a nyeremények meglógtak; állítólag egy Las Vegas-i instant kápolnában látták őket legutóbb. Aki bármit tud róluk, értesítsen minket a még friss festékszagot árasztó kommentmezőben.

Az oldal minden rezdülését figyelő RSS funkciót ajánljuk minden eddigi előfizetőnk figyelmébe (levél ellenében szívesen elmagyarázunk róla mindent azoknak, akiknek ez most semmit nem mondott). Elképzelhető, hogy hamarosan rövidebb cikkek is kiszaladnak a billentyűzeteink alól, úgyhogy nagyobb lesz az endlessen az élet.

A tagek (avagy címkék) felbukkanását, illetve a keresés funkciót reményeink szerint mindenki örömmel üdvözli majd, aki az elmúlt négy év ismertetőinek és esszéinek rétegeiben valaha megpróbált mélyfúrásokat végezni. Ehhez a régebbi cikkek is fokozatosan a kereshető rendszer részévé válnak, szükség esetén alaposan leporolva. Akik addig még szívesen bogarásznának az archív anyagok között, az endless.hu/old linkre kattintva a régi pompájában láthatják viszont az oldalt.

További jó olvasást kíván

az endless.hu csapata