FORDÍTÁS

Dan Simmons:

Endymion
Teaser a regényből

BUGYOR II

Do you like horny bunnies?
Anime-ajánló

Variációk egy történetre
Tréfás fejtörő

Do You Like Horny Bunnies?

Anime ajánló

Gyönyörű történet. Tacuo, a kis nyúlmadár épp iskolába készül, amikor észreveszi, hogy egy öreg néni szatyrából kiesett egy dildó. A kis Tacuo szemei görögdinnyényire kerekednek, orcáját lebegő izzadságcseppek övezik, a háttér teret vált. Rövid verekedés után az öreg néni szatyrába (böagh!) visszakerül a dildó, és az öreg néni szemei görögdinnyényire kerekednek, orcája körül parányi szívecskék pukkadoznak, és felkiált: DILDÓ PÁVÖR MOST SEGÍTS!

Eközben (mínvájl) a fiatal, miniszoknyát és úszódresszt viselő Dolly nagyban karatéjozik az őt megerőszakolni próbáló Godzillával. Szerencsére segítségére siet Lenin, a kis teknősbéka. Dolly hálából leszopja. Lenin, kéjes gonoszságtól eltorzult képpel másfél gallon azonosítatlan (unspeakable, undrinkable) gooeyt fröcsköl szanaszét, persze gondosan kimozaikolva, de Dollyn látszik, hogy szenved. (Ah-ah. Noch einmal.)
Tacuo már az iskolapadban ül, és vadul jegyzetel. A nyelve kilóg, szemei sárgadinnyényire göbbednek, orcáját izzadságcseppek övezik, és csak úgy röpködnek körülötte a kitépkedett füzetlapok. A ceruza grafithegye gyémánttá nemesedik a nagy súrlódási hőtől. Ám az idillnek rövidesen vége, mert színre lép (in a puff of pink smoke) a Halálrobot, aki nukleáris töltetet robbant Tokió közepén.
Drámai végkifejlet!

De szerencsére jön Lenin és a Dildós Öregnéni, akik másfél órás lassított felvételen agyonkaratéjozzák a gonosz Halálrobotot. Ezt követve Tacuo és Dolly egymáséi lesznek. Kimozaikozva, natürlich. Ja, és Dolly persze most is NAGYON szenved.

(konyec filma)

req