Mo… mozog!

Posted In: Nincs kategorizálva

Az endlesstől megszokott, hosszú csend után ismét életjeleket adunk, mint egy Frankenstein-kreatúra: lomhán, akadozó mozdulatokkal, csak a cikázó villámok hiányoznak a háttérből.

Részletek a kattintás után.

Némi késéssel tudatosult bennünk, hogy az oldal indulása óta eltelt közel hét évben csatlakoztak hozzánk olyan olvasók, akik az őskorban lehozott cikkeinket nem látták, de a v1.0-ás változat nem igazán létező keresési és címkézési funkciói miatt nem is tudtak a létezésükről. Azonban nem csak nekik szólnak az archívumból elővett anyagok: ahol lehet, bővítjük, aktualitásokkal egészítjük ki az ismertetőket – hét év alatt egy művészkedéssel mit sem törődő amerikai szerző két trilógiát is letesz az asztalra. Közben készülnek új cikkek, igaz, a tőlünk megszokott tempóval.

Annak, aki az utóbbi években érkezett, és nem riadt el hektikus frissüléseinktől, továbbra is ajánljuk az archívumot meg a kategóriák legördülő menüjét baloldalt, fent: most már egészen sokáig el lehet bogarászni nálunk. Minden napra egy ismertetőt!

Új évszak, tehát az endless is új fejlécet kap whoisnottól, gótikusat, noirosat. (Ha valaki nem látná, Shift+Reload a böngészőben.)

A napokban kísérleti jelleggel megnyitotta kapuit (értsd: publikussá minősült) az eddig “titkosan” működő, pontosabban – legyünk őszinték – nem működő endless.hu Facebook-csoport. Felkérnénk az érdeklődő tömegeket, hogy erre fáradjanak tovább.

Aki esetleg twitteren követne minket, továbbra is szeretettel várjuk a twitter.com/endlessdothu címen. Hálásak vagyunk a retweetekért és a nekünk küldött érdekességekért, meg persze mindenkinek, aki olvassa vagy terjeszti a hírét. (Ha az előző két mondat jelentése teljesen homályos, ajánljuk tavalyi twitterügyi expozénkat.)

Valamint: frissülnek, szépen sorban, az endless.hu “Rólunk” részének szerkesztői biói (nem csak cikkek alanyai felett suhant el az a pár év, ugye). Megfogyva bár, de törve nem, működünk. Lassan, szépen. Meglátjuk.