Endless v3.0 – Az új falka!

Posted In: temp

A mágikusan hetedik évét gyűrő endless történelmének második nagy megújulásán vagyunk túl. A változások egy része a burkolat alatt látszik igazán – bizony, kiemelten hálásak vagyunk A Mérhetetlen Vénnek technikai, rampionnak adminisztrációs, illetve brainoiznak szervezési, migrációs erőfeszítéseikért. Ugyanakkor akad néhány “kifelé” is szembetűnő módosítás is, hogy ne csak nekünk legyen jobb.

Itt van egyrészt az elegáns, szikár és némileg ideiglenes új dizájn, melynek oroszlánrészét a wpshower szakembereinek köszönhetjük, és amit whoisnot pókhálóval, felhőkkel és fekete gyantával endlesszesít majd még tovább, lépésről lépésre. A másik újdonság a főoldal tetején látható, nyilakkal lapozható cikkválogatás. Ebbe a rotációba időnként majd úri szeszélyünk szerint válogatunk be régebbi cikkeket, hátha valaki lemaradt róluk vagy szívesen nosztalgiázik, esetleg eszébe jutott azóta valami a témával kapcsolatban.

A jobb oldalsávban egy helyen megtalálható az endlessponthu néhány egyéb megtestesülése, például a facebook-oldalunkra és a twitterünkre vezető linkek (csak tessék, csak tessék: hírek, galériák, könyvmegjelenések, interjúk, esszék, minden, ami az oldalon nem talált helyet). Bónuszként a vizuális mesekönyv, a remek talefinder képblog és egy endless-es flickr-galéria.

A cikkekre kattintva a cím feletti sávban (enyhén jobbra) megjelennek a megosztógombok, így többé semmi akadálya, hogy egy mozdulattal bárki a világ elé hajítsa, ha valami érdekeset olvasott nálunk.  És természetesen hálásak vagyunk a retweetekért, a megosztásokért, meg persze mindenkinek, aki olvassa vagy terjeszti az endless hírét.

További jó szórakozást kíván az endlessponthu brigádja.