Az endless újabb lépése az öntudatra ébredés felé

Posted In: Nincs kategorizálva

Büszkén jelentjük, hogy titkos bázisunkon beüzemeltük az endless réz- és krómszerelvényekből álló twittervetőjét, amellyel fel-felvillanó fikciós irányfényeket sugárzunk az éterbe. (Valami hasonló eddig is létezett, csak széljegyzeteknek neveztük, és be kell látnunk, hogy az közel sem ilyen aktuális dolog.) Olyan híreket, érdekességet, esetleg személyesebb jellegű gondolatfutamokat szeretnénk közölni így, amiről teljes cikket  még / már nem akarunk írni (aktualitásról, éppen futó sorozatról van szó vagy csak győzedelmeskedett a velünk született lustaság), de mindenképpen ajánlani szeretnénk.

További információk a kattintás után.

Mi az a twitter?

140 karakterbe sűrített információmennyiség.

Hol férhetek hozzá?

– az endless nyitólapján, a bal oldalsávban  látható az utolsó öt frissítés.

– a http://twitter.com/endlessdothu oldalon elolvasható az összes eddig frissítés.

– be kell regisztálni a twitterre (két kattintás), követni az endlessdothu-t (follow) és onnantól rendszeresen érkeznek a tisztelt felhasználóhoz a fontosabbnál fontosabb információink.

Lehet beküldeni hírt?

Nyugodtan. Sőt. Ha úgy érezzük, beleillik nem-euklideszi egyenletekkel kikalkulált profilunkba, már közöljük is.

Tennivalók, néhány nerdkifejezéssel súlyosbítva:

Hír jöhet a szerkesztoseg@endless.hu címre, akár ehhez a hírhez kommentként (jó, el fog süllyedni idővel, de mi mindent látunk).

Aki twitterezik, írja meg a hírt a saját accountján, és szerepeljen benne az @endlessdothu kifejezés. Ezt mi megkapjuk, és ha tetszik, valószínűleg rövidítve retweeteljük az eredeti beküldő nevével lepecsételve.

(Vigyázat, az endless sohasem a gyors reakcióidejéről volt híres. )

Köszönjük a figyelmet.